Дівчина з ампутованою ногою виступила на шоу "Танці з зірками" і довела суддів до сліз (відео)

У 11-му випуску шоу "Танці з зірками" виступила 29-річна одеситка Карина Статищак - дівчина з ампутованою ногою станцювала ча-ча-ча і довела журі проєкту і глядачів до сліз, передають Патріоти України.

Так, вона виступила разом з переможцем одного з сезонів "Танців" Ігорем Кузьменком. Дівчина хотіла своїм прикладом показати, що в житті немає нічого неможливого. Її номер показали в прямому ефірі "1+1".

Карині ампутували ногу в 2018 році. У дівчини була вроджена спинно-мозкова грижа, яка дала ускладнення на ногу. Після вагітності стан дівчини погіршився.

"Я людина з інвалідністю – два роки тому я втратила ногу. Танці повернули мені віру в мої сили. У мене була вроджена грижа... А після вагітності мій стан тільки погіршився – ногу довелося ампутувати, інших варіантів не було. Це був крах..." – поділилася історією Статищак.

Дівчина розповіла, що танці допомогли їй повернутися до повноцінного життя. Незважаючи на хворобливі відчуття, вона продовжувала працювати над собою, щоб довести – все можливо при великому бажанні. Її історія, а також яскравий танець розчулили до сліз глядачів в залі і членів журі.

"Спочатку було важко не те що танцювати, а просто ходити, зробити крок. І зараз буває максимально боляче. Іноді потрібно випити знеболююче і просто йти працювати далі. Це мій головний танець за життя – якщо хоч одна людина надихнеться моїм прикладом – чи це не щастя", – підсумувала дівчина.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...