Дівчина знайшла за дзеркалом моторошну потаємну кімнату і розкрила її таємницю в TikTok (відео)

Звичайний день мешканки Нью-Йорка перетворився на захоплюючий детектив з несподіваною розв'язкою. За дзеркалом у своїй ванній вона виявила потаємну кімнату і показала в TikTok, що в ній знаходиться, передають Патріоти України.

У першому відео, яке зібрало 7,4 млн переглядів, Саманта Хартсоу розповіла, як відчула у ванній протяг, який виходив не з вентиляційного отвору. Оглянувши кімнату, вона виявила, що повітряний потік виходить із дзеркала.

У другому відео Хартсоу та її друзі прибирають дзеркало і знаходять напівзруйнований коридор з потайною кімнатою. Дівчина вирішує дізнатися, що знаходиться по ту сторону і пролазить через невелику дірку в гіпсокартоні.

Викриття таємниці виявилося більш ніж прозаїчним. Оглянувши приміщення з ліхтариком, Хартсоу дійшла висновку, що це недобудована квартира з відключеним водопостачанням, мішками для сміття і ящиками. Вибравшись із приміщення, дівчина пообіцяла поговорити про дірку в стіні зі своїм домовласником.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...