Дівчина зробила пластику, аби стати "Памелою Андерсон", але щось пішло не так (фото)

Британка на ім’я Ребекка, зараз відома під псевдонімом Бебігьорл Лун, з дитинства захоплювалась красою актриси та моделі Памели Андерсон і ляльок Барбі, яких у неї було декілька. З віком її захоплення переросло у постійну боді-трансформацію – пластичні операції та косметичні процедури, які вона робить з метою наблизитись до свого ідеалу гіпержіночності. Але не всім подобаються результати її роботи – в інтернеті Бебігьорл часом називають трансгендером. Свою історію 31-річна мешканка Лондона розповіла виданню Daily Star, передають Патріоти України.

За її словами, на своє перевтілення вона витратила уже щонайменше 25 000 фунтів стерлінгів і не збирається зупинятись на досягнутому. Бебігьорл уже зробила собі дві операції зі збільшення грудей, а також закачала філери у щоки, підборіддя і губи, а ще вона регулярно робить ін’єкції ботоксу. Окрім того, інфлюенсерка має чимало татуювань, які нерозривно пов’язує зі своїм образом. А ще вона постійно носить корсети, щоби домогтися якомога вужчої талії.

Раніше дівчина працювала в банку і носила речі ділового стилю, а у вільний час віддавала перевагу готичному вбранню. Але згодом у неї виявили синдром Елерса-Данлоса, через який вона більше не могла працювати в офісі, і Ребекка вирішила перетворитись на живу Барбі. Зараз вона заробляє як модель на сервісі OnlyFans.

Попри те, що тролі насміхаються з її гіпертрофованої жіночності та називають Бебігьорл трансгендерною людиною, хоча це неправда, на брак любові та підтримки дівчина не скаржиться. За її словами, необхідне тепло вона отримує від своєї сім’ї та друзів, які залишаються поряд із нею на її шляху трансформації.

При цьому дівчина стверджує, що підтримує трансгендерів, а також усіх, хто бажає виглядати відверто сексуально, навіть на межі непристойності. "Я завжди захоплювалася жінками, які були впевнені у своїй сексуальності, але отримали впевненість, щоб самовиражатись таким чином, тільки після того, як прийняли спосіб життя бімбо", – каже Бебігьорл.

Бімбо – це сленгове слово, яке позначає жінок, котрі створюють собі образ стереотипно жіночних, привабливих та сексуальних, але при цьому не надто розумних. На Заході рух бімбо є частиною жіночого руху. Його учасниці відстоюють своє право бути такими, як їм подобається, і борються проти стигми, яку на них ставлять через зовнішність та спосіб життя.

Бебігьорл Лун також радить всім охочим доєднатись до цієї спільноти нічого не боятись, бути рішучими і стояти на своєму. "Якщо цей спосіб життя для вас, просто будьте вірні собі та своєму баченню, розробіть власний стиль і знайте, що ваше бачення бімбофікації може відрізнятися від поглядів інших людей. Ви ніколи не зможете догодити всім, тому порадуйте себе. Також майте на увазі, що це довгострокове зобов'язання, ви не можете просто одягнути рожеве і стати бімбо", – стверджує дівчина.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...