Дівчині не виповнилось ще й 13-ти... Поліція затримала ще одного гвалтівника та вбивцю

Чимала провина в трагедії припадає на безвідповідальних батьків.
инна дубик

У Дніпропетровській області завершено пошуки 13-річної Інни Дубик, яка зникла 23 червня. Дівчину-підлітка знайшли мертвою, підозрюваний у вбивстві затриманий. Інна Дубик з села Миролюбівка П'ятихатського району пропала 23 червня. Вдень близько 14 годин вона пішла в магазин і додому не повернулася, зазначають Патріоти України.

У розшук дитини оголосили тільки через тиждень - 29 червня. Мати стверджує, що весь цей час намагалася шукати Інну самостійно. Сім'я вважається в селі неблагополучною, батьки мали схильність до алкоголю, тому не відразу помітили відсутність доньки.

поиск

Дівчину, схожу на Інну, бачили в місті Жовті Води, в пошуках були задіяні поліцейські по всій Дніпропетровській області. В результаті з'ясувалося, що рідне село Інна не покидала. Дівчину знайшли без ознак життя в рідній Миролюбівці.

поиск

Анна Карпеченкове, що представляє сектор ювенальної превенції Дніпропетровської області, розповіла все, що вдалося з'ясувати слідству. У поліції прийшли до висновку, що Інна зв'язалася з компанією більш старших хлопців. На грунті розпивання алкоголю виник конфлікт, який і привів до вбивства дівчини.

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін додає, що затриманий раніше засуджений чоловік 1995 р.н., який зґвалтував та вбив Інну Дубик. За словами Аброськіна, Затриманий вказав місце, де він зґвалтував та вбив дівчину, 2005 р.н. У вказаному ним місці в ході проведення невідкладних слідчих дій був виявлений труп дитини.


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...