Дівчинка була перелякана, коли тітка її не зустріла: Мережу вразив вчинок українського маршрутника

Маршрутник підвіз дитину до самого магазину, де її чекали, після чого продовжив шлях.

Не усі маршрутники ненавидять пасажирів. Ілюстрація: Факти.

У Запоріжжі 25 березня в маршрутку, яка курсує до Бердянського мікрорайону, бабуся посадила маленьку онуку. Водія попросила проконтролювати, щоб шестирічна дитина не вийшла раніше своєї зупинки, передають Патріоти України.

Добравшись до потрібної зупинки водій запитав у дитини, чи буде її хтось зустрічати. Дівчинка відповіла, що її зустріне тітка, проте, та так і не з'явилася. Через це у дитини почалася істерика. Водій став заспокоювати маленьку пасажирку і сказав, що не виїде поки її не заберуть. Також він запропонував дівчинці зателефонувати тітці і уточнити, де вона її чекає.

Після дзвінка з'ясувалося, що жінка чекала біля входу в торговий центр «Континет». Маршрутник підвіз дитину до самого магазину, після чого продовжив шлях. Пасажири подякували водію, що він вчинив, як справжній чоловік, і не кинув дитину в біді.
У мережі захоплені вчинком водія і негативно поставилися до дій родичів дівчинки, яку вони відправили їхати на маршрутці одну. «Як взагалі можна таку маленьку дитину відпускати одну їхати в маршрутці, я не розумію таких ледачих і безвідповідальних родичів, а водієві респект)» - написала одна з користувачів.
«Мені одній здається, що у дитини дивні родичі?» - запитала інша.
«Ну слава богу що є такі хороші серед водіїв маршруток!» - додала третя.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...