Дівчинка була повністю здорова: Пара з Італії покинула 15-місячне немовля, народжене сурогатною мамою з України

У серпні 2019 року сімейна пара з Італії приїхала до України, щоб завести дитину, скориставшись послугами сурогатної матері. Жінка народила їм здорову дівчинку, передають Патріоти України.

Згодом італійці кинули немовля під опіку няні, а самі поїхали на батьківщину. Як пише Novara Today, кілька місяців вона не могла з ними зв'язатися і не отримувала від батьків дитини грошей, тому вирішила звернутися по допомогу до італійського консульства.

Дівчинку визнали громадянкою Італії, їй зробили необхідні документи та перевезли до Мілана. В операції брали участь дипломати, правоохоронці та представники італійського Червоного Хреста: медсестра та педіатр, які дбали про немовля та стежили за станом її здоров'я.

Пізніше 15-місячну дитину передали прийомній сім'ї у П'ємонті, наразі суд розпочав процес усиновлення. Зазначимо, що спочатку пара визнала дівчинку своєю дитиною, але потім вони вирішили залишити її в Україні, оскільки мати "не відчувала її своєю дочкою" і тому не хотіла виховувати.

Біологічних батьків малюка розшукали в Італії, вони все ж таки підтвердили свою відмову від дитини. Справою зайнялася прокуратура, там вирішують, чи можна притягнути італійців до відповідальності за залишення неповнолітнього.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...