Дівчинка із серйозними опіками потрапила в лікарню: Смарт-годинник вибухнув на руці школярки в Києві

У вайбер-групах столичних шкіл вчителі просять батьків звернути увагу на смарт-годинники своїх дітей, щоб уникнути подібних випадків.

У Києві на руці у школярки вибухнув смарт-годинник. Дівчинку з опіками доставили до лікарні, їй необхідна операція, повідомляють Патріоти України.

У вайбер-групах столичних шкіл вчителі просять батьків звернути увагу на смарт-годинники своїх дітей, щоб уникнути подібних випадків. Інформацію про травмовану дитину підтвердила директор школи № 99 в Дніпровському району Києва Галина Собчук. За її словами, мама однієї з учениць молодших класів повідомила, що вранці 4 лютого на шляху в школу постраждала її дочка. Більш детальна інформація про дитину, характер травм і ін., відповідно до Закону «Про захист персональних даних», не розголошується. Також не вказується, який саме годинник був на руці у дівчинки.

Родичка постраждалої школярки розповіла, що це були дитячий смарт-годинник дуже відомої і популярної марки. Дівчинка зараз перебуває під крапельницями в опіковому центрі, її готують до операції на завтра.
Інформація про те, що смарт-годинники завдають травм своїм власникам, з'являється не вперше. Так, в 2015 році було кілька випадків, коли пристрої Apple Watch обпалювали зап'ястя своїм власникам. У 2018 році користувачі скаржилися, що під час зарядки сильно перегріваються Samsung Galaxy Watch. А восени минулого року, після того як були презентовані Apple Watch SE, з'явилося кілька повідомлень про раптовий перегрів цього годинника, що спричинило опіки. Але до вибухів раніше не доходило.
Джерело: Факты

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...

Хотів подарувати свої борги за Приват державі: Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з НБУ. КАС скасував рішення суду першої інстанції

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:15

Ексакціонер ПриватБанку Ігор Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з Нацбанком - Київський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та закрив провадження у справі за позовом Коломойського. . Про це повідомляє прессл...