8-річна дівчинка отримала дуже серйозну роль: Дочка Лілії Ребрик знялася в кіно

Донька ведучої програми "Ранок з Україною" Лілії Ребрик Діана Дика знялася в 4-серійній мелодрамі "Формула щастя", яку покажуть у День святого Валентина на каналі "Україна". Про це розповіли українським ЗМІ автори фільму, передають Патріоти України.

8-річній дівчинці дісталася роль дочки героїв Марка Дробота та Зоряни Марченко. Сама Лілія Ребрик згадує: коли Діану затвердили на цю роль і сказали, що її тата буде грати Дробот, дівчинка засоромилась.

"Справа в тому, що в далекому-далекому дитинстві вона була закохана в Марка. Ми з ним грали у виставі, я - принцесу, він - принца, і Діана навіть носила йому квіти. Та в результаті з Марком на знімальному майданчику вони так жодного разу і не перетнулися, тому що у них не було спільних сцен", - говорить телезірка.

Тим не менш, непростих сцен Діані в картині вистачило, адже її героїня Катя страждає астмою. "Найскладнішими були зйомки, коли їй потрібно було зображати астматичні напади - страх від того, що нічим дихати. Та режисер Сан Санич Ітигілов завжди Діану підтримував, він вважає її чудовою артисткою. Це вселяло їй надію і віру в те, що вона все правильно робить", - розповіла зоряна мама юної артистки.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...