Дівчинці, яка постраждала під час обстрілу Києва, зробили операцію

Унаслідок обстрілу Києва постраждала 7-річна дівчинка, яка перебувала в будинку, по якому ракетою вдарили росіяни. Після того, як дитину доправили до лікарні, вона перенесла операцію, передають Патріоти України.

Дівчинку близько 9 години ранку доставили до медичного центру Охматдит. Медсестра Лариса Ратушна в ефірі каналу "Київ" розповіла, що дівчинка в нормальному стані та при свідомості. Вона зазначила, що в неї є відкриті поранення вух, підборіддя і шиї. Як розповіла кореспондентка каналу "Київ", дівчинку звати Євгенія.

Постраждалу дитину прооперували й вона перебуває у задовільному стані. Дитячий лікар-хірург НДСЛ Охматдит Олена Якимчук підтвердила, що стан дівчинки задовільний. За її словами, постраждала добре перенесла наркоз і не має проникаючих ран.

7-річна Євгенія пройшла неврологічне обстеження. За словами кореспондентки каналу "Київ", у неї виявили струс мозку. Наразі дитина перебуває у відділенні терапії та відходить від наркозу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...