Дівчину палили, хлопцю перерізали горло: Шокуючі подробиці подвійного вбивства в Маріуполі

Уночі 27 лютого сусідка чула дивні звуки з помешкання квартирантів.

На тілах убитих у квартирі в Маріуполі 19-річної жінки й 23-річного чоловіка виявили численні ножові поранення. Одне з тіл знаходилося у ванній кімнаті, за словами очевидців. За непідтвердженою інформацією, жінку підпалювали. У чоловіка було перерізане горло. Квартира була замкнена, а ключі знаходилися всередині, повідомляють Патріоти України із посиланням на сайт міста "0629".

Мешканка сусідньої квартири розповіла, що вперше побачила цю пару за 3 дні до вбивства. Її собака випадково заскочила в цю квартиру, коли двері були відчинені. Жінка і чоловік здалися дуже пристойними і доброзичливими людьми.

Уночі 27 лютого сусідка чула дивні звуки з помешкання квартирантів. Імовірно, саме тоді і сталося вбивство. Також є дані, що господар здав квартиру подобово 25 лютого. А коли не зміг додзвонитися до квартирантів, приїхав сам. Він відкрив двері своїм ключем і виявив два трупи.

Тіла загиблих направлені в морг для проведення експертизи. У поліції пообіцяли дати подробиці подвійного вбивства в понеділок, 1 березня.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...