Дівчину використала опозиція президента? Нова "Міс Всесвіт 2023" вляпалася в гучний політичний скандал

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт 2023" Шейніс Паласіос з Нікарагуа потрапила в гучний політичний скандал. На батьківщині спливли неугодні владі моменти з минулого красуні. Видання ABC News пише, що опозиція Нікарагуа використовувала біографію дівчини, щоб організувати протести проти президента країни Даніеля Ортеги, передають Патріоти України.

Зазначається, що Паласіос в 2018 році брала участь в протестах, які були викликані невдоволенням людей реформами, цензурою та іншими діями влади. Мітинги тоді тривали кілька місяців, в ході них загинули, щонайменше, 318 осіб. Учасники акцій не змогли досягти своєї мети – Даніель Ортега залишився при владі.

Паласіос тоді активно брала участь у мітингах і підтримувала протестувальників у соціальних мережах. На сьогоднішній день вся інформація про події тих днів видалена зі сторінок красуні.

Після перемоги дівчини на конкурсі "Міс Всесвіт 2023" багато жителів Нікарагуа вийшли на вулиці з синьо-білими прапорами, що натякають на опозицію, що не сподобалося владі.

На конкурсі Паласіос говорила, що прагне допомагати зміцнювати психічне здоров'я, адже сама пережила тривожні напади, а також має намір боротися за гендерну рівність.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...