"Дівка - вогонь!": Росіянка здивувала словами про Росію і Путіна (відео)

Невідома росіянка, яка в компанії друзів вболівала за збірну України з футболу, здивувала журналіста відповіддю про Росію. А також її президента Володимира Путіна, якого відверто назвала образливим словом. Відповідний ролик опублікувала у Twitter користувачка Lana Ukrainian 17 червня, повідомляють Патріоти України.

Водночас точно невідомо, чи дійсно момент було знято нещодавно. На кадрах видно, як журналіст підходить до компанії вболівальників із футбольною символікою української збірної й цікавиться в однієї з дівчат, звідки вони.

У відповідь на це дівчина, сміючись, українською мовою відповіла, що вона з Калінінграду (Російська Федерація). Також зізналася, що переїхала в Україну, бо "вирішила, що Росія – це ла*но".

На запитання, мовляв, чи не боїться вона так відверто про це заявляти, росіянка ще раз повторила свої слова про рідну країну й додала: "Ні, взагалі. Путін – ху*ло".

У мережі відео набрало багато лайків і репостів. Користувачі назвали дівчину людиною здорового глузду. Також вони поставили її в приклад українським блогеркам, які останнім часом дуже часто потрапляють у скандали через свої заяви про українську мову, війну на Донбасі тощо.

"Покажіть це українським ТП із російськомовними щелепами! Дівка – вогонь!" – закликали в мережі.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....