Дізнайтеся більше про ймовірних "перших леді" України: Історії Марини Порошенко і Олени Зеленської (відео)

Обидві пані народилися в лютому і вже досить довго прожили у шлюбі зі своїми відомими чоловіками.

Обидва подружжя разом дуже давно. Фото: скріншот із відео.

Зовсім скоро президентські перегони завершаться, і разом із главою держави перемогу здобуде ще одна людина — дружина переможця. Вона стане "першою леді" України. Звання не тільки почесне, але й відповідальне. Журналісти розповіли історії двох претенденток: Марини Порошенко і Олени Зеленської.

Патріоти України пропонують вам дізнатися цікаві подробиці про життя імовірних "перших леді".

Марина Порошенко (Переведенцева)

Нинішня "перша леді" — дочка заступника міністра охорони здоров'я УРСР. Сама також закінчила столичний медуніверситет і зрештою стала лікарем-кардіологом. Студентка Марина зустріла свого майбутнього чоловіка на дискотеці. Офіційно вийшла заміж через рік після першої зустрічі з чоловіком. Йому було 18, а їй 21.

Марина Порошенко старша за свого чоловіка на 3 роки. 1 лютого першій леді виповнилося 57. Щороку на день народження Петро Порошенко дарує їй путівку до країни, де вони ще не були. Так, за шлюбні роки вони об'їздили мало не весь світ.

Марина у шлюбі 35 років. У родині Порошенків двоє синів і двоє дочок. Вже є онуки. Заради сімейного затишку вона кинула роботу кардіолога.

"Марина Порошенко за 5 років встигла показати себе і як ведуча новин з нагоди привітання чоловіка, а ще як ведуча фітнес-уроків на одному з телеканалів і як покровителька інклюзивної освіти. Тобто обстоює навчання у звичайних, а не спеціальних школах дітей з фізичними вадами", — зазначають журналісти.

Олена Зеленська (Кияшко)

Вони вчилися з майбутнім шоуменом у паралельних класах, але зустрілися лише після школи на вулиці. Студентку будівельного факультету Криворізького університету Володимиру доводилося відвойовувати у іншого хлопця. Після цього Олена чекала на офіційне одруження цілих 8 років.

Зараз їй 41. Вони з Володимиром однолітки. Які подарунки отримує вона — достеменно невідомо. Судячи з декларації Зеленського, за дружиною числяться авто, квартира і прикраси.

Олена Зеленська та Володимир разом 24 роки. 8 років жили у цивільному шлюбі. А у 2003 році одружилися офіційно. Мають двоє дітей. Молодшому Кирилу 6. Старшій доньці Саші — 14. До речі, вона була на екранах телевізорів кілька років тому в шоу "Розсміши коміка".
Джерело: ТСН.ua

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...