"Для багатьох це остання осінь. Лікарні та морги забиті, але на цвинтарі місця ще є": Комаровський закликав вакцинуватися та боротися із продавцями фальшивих сертифікатів (відео)

Відомий український лікар Євген Комаровський опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом. Про це йдеться в публікації на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю. "Покажіть морги, крематорії, кладовища. Покажіть черги швидких. Візьміть інтерв'ю у працівників швидкої, які не знають, куди везти людей, які задихаються. Поговоріть з патологоанатомами і судмедекспертами. Зі співробітниками ритуальних служб. Перестаньте показувати політиків, які розповідають про "ми підготувалися", "місця є", "кисень є",- закликав він.

Комаровський також закликав показати дані та адреси "торговців смертю", які продають підроблені сертифікати про вакцинацію. "Так, це наші співвітчизники бояться 5G і чіпування. Це вони, навіть задихаючись, продовжують міркувати про віддалені наслідки вакцинації, це вони купують і продають сертифікати, це вони готові ризикувати життям, але не будуть робити щеплення "з принципових міркувань". Але це ж наші люди, у нас немає інших. Покажіть їм правду", - написав доктор.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...