Для багатьох ця доза просто смертельна: У Луцьку спіймали водія з рекордною кількістю алкоголю в крові

У Луцьку патрульні зупинили п'яного чоловіка на Mercedes із вражаючою дозою алкоголю в крові. Випадок трапився в мікрорайоні ЛПЗ. Патрульних повідомили про чоловіка, який в дуже нетверезому стані кермував автомобілем, передають Патріоти України.

Після того, як патрульні прибули на місце і отримали прикмети чоловіка від очевидців, вони оглянули водія та його автомобіль. Після того, як чоловік подмухав у драгер, прилад "показав у небо" – кількість проміле в крові 37-річного чоловіка перевищував ліміт алкотестера.

Результат показав 5 проміле, що у 25 разів перевищує норму, однак ця цифра була і більшою. Слід зазначити, що така кількість алкоголю в крові може бути смертельною для людини. На щастя від дій чоловіка ніхто не постраждав, поліція виписала йому адміністративний протокол за керування в стані сп'яніння.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...