"Для безпосередніх звернень": На Байкалі встановили бюст Путіна (відео)

Поки в соцмережах опубліковано одне звернення до президента РФ, яке місцеві жителі записали на тлі бюста.

Бюст Путіна привезли на острів Ольхон. Фото: скріншот з відео.

Жителі селища Хужир на острові Ольхон встановили бюст президента Росії Володимира Путіна, щоб привернути увагу до проблем свого району. Про це Патріоти України інформують з посиланням на місцеве інформагентство "Байкал24".

"Бюст використовуватиметься для безпосередніх звернень жителів Ольхонского району до "Гаранта Конституції" Володимира Путіна. Інших шляхів домогтися того, щоб їх почули, у активістів не залишилося", - пишуть російські журналісти.

Поки в соцмережах опубліковано одне звернення до Путіна, яке місцеві жителі записали на тлі бюста. У зверненні йдеться про те, що населення узбережжя Байкалу "опинилося під жорстким пресом законів" і "фактично зазнає дискримінації через те, що живе на Байкальській природній території". Зокрема, місцеві жителі через суперечливе законодавство про Байкал не можуть зареєструвати свої будинки, поліпшити свої житлові умови, отримати в оренду земельні ділянки.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...