Для деяких окупантів РФ виявилося шоком побачити унітаз в Україні - вони не знали, що це таке (відео)

У Чернігівській області деякі військові з Росії вперше побачили унітази. Вони не могли зрозуміти, як можна ходити до туалету прямо в будинку. Незвичайні для окупантів "чудо-пристрої" вони поцупили у місцевих жителів і забрали з собою, коли бігли від армії України до Білорусі. А ось інші загарбники й зовсім не знали, що робити з унітазом – вони ставили зверху "мисочку" і так ходили до туалету, передають Патріоти України.

У Мережі з'явилося відео з розповіддю жінок з Чернігівщини, які змушені були пережити окупацію. За їхніми словами, не обійшлося і без курйозів - деякі із загарбників вперше побачили унітази. Не розуміючи, як можна ходити до туалету прямо в будинку, шоковані окупанти розпитували у людей, що це за пристрій.

"Вони унітази забирали. Унітази! Заходить в будинок - і каже: "А що це таке?". А йому хтось каже: "унітаз". "А що це таке?", Це ці вузькоокі довбні... Запитує, навіщо воно. Йому кажуть, що ми в туалет ходимо. "У кімнаті - в туалет?". Так ось це забрав, може, поставить в кімнаті - і будуть ходити", - розповідає бабуся, не приховуючи свого подиву.

Не знали, як користуватися унітазом

Також на Чернігівщині розповіли, що в Ягідному деякі окупанти й зовсім злякалися невпізнаного пристрою. Вони застосовували унітаз по-своєму. "У Ягідному, розповідали, вони на унітаз ставили мисочку - і "ходили". А потім виносили. Це ж взагалі!"- не приховує сміху жінка, розповідаючи історію.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...