Для фанатів Гаррі Поттера: У Британії відкрили готель у стилі гуртожитку Ґрифіндор (фото)

Фани Гаррі Поттера можуть заночувати за $65, або орендувати будиночок, створений за подобою хатини Гегріда.

Шанувальники Гаррі Поттера отримали можливість зупинитися в готелі, стилізованому під одне з найзатишніших просторів чарівного всесвіту - гуртожиток Ґрифіндор. Житло з'явилося в британському селі на фермі North Shire, повідомляють Патріоти України.

На сайті Lonely Planet сказано, що приміщення має шість односпальних ліжок з оксамитовими шторами, затишний камін, а також лаунж-зону, оформлену в стилі культової вітальні, в якій відпочивали Гаррі та його друзі.

У ванній кімнаті готелю розташований вітраж з підсвічуванням з зображенням русалки - такий з'являвся у фільмі "Гаррі Поттер і Кубок вогню". Також є дзеркала в готичному стилі та золотисті раковини у формі черепашок.

Фото: Charlotte Graham

Шанувальники Гаррі Поттера можуть орендувати номер за 65 доларів за ніч, за умови, що в кімнату заселитися шість чоловік.

Також туристи в North Shire можуть відпочити в котеджі, створеному за подобою хатини Гегріда. Будиночок розташований на території, недалеко від основного готелю.

Фото: Charlotte Graham

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...