Для когось горе, для когось радість: Під час похорону Кернеса над труною з мером лунав святковий салют (відео)

У Харкові під час церомонії прощання у виритої могли Геннадія Кернеса невідомі підірвали салюти. Інцидент стався поряд з кладовищем №2, розташованого на вулиці Пушкінській. Відео події опублікували в місцевих Telegram-каналах, зазначають Патріоти України.

З самого ранку харків'яни почали збиратися біля місця прощання з мером в Оперному театрі, де проходила панахида. Через велику кількість бажаючих покласти квіти, поховання було перенесено ще на пів години. Близько 14:00 тіло загиблого від ускладнень коронавірусної інфекції Геннадія Кернеса привезли на кладовище.

Під час похорону недалеко біля кладовища №2 невідомі почали підривати салюти. Поліція вже займається пошуками осіб, причетних до запуску феєрверків. Про це повідомив "Суспільному" керівник ГУ НС України в Харківській області Андрій Рубель. За попередніми даними, запуск стався в районі станції метро "Київська".

Варто нагадати, що Геннадій Кернес помер у берлінській клініці від ускладнень після коронавіруса 17 грудня.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...