"Для мене надзвичайна честь": Ядерним авіаносцем США вперше командуватиме жінка

Вперше в історії США командувачем ядерного авіаносця стане жінка - капітан Емі Бауерншмідт. Мова йде про корабель ВМС "Авраам Лінкольн", передають Патріоти України.

Деталі: Бауерншмідт має спеціальність пілота гелікоптера. У 1994 році вона закінчила Академію ВМС США. Випускниці того року стали першими жінками, які почали служити на бойових кораблях та літаках. Наразі Бауерншмідт має більше 3 тисяч годин польотів на гелікоптерах ВМС США. Раніше вона служила виконавчим офіцером вказаного авіаносця.

"Для мене надзвичайна честь, що мене обрали. Мені подобається керувати матросами і я сприймаю цю відповідальність дуже серйозно", – заявила Бауерншмідт. Зазначається, що на авіаносці служить близько 5 тисяч військових.

Мобілізація по-новому: Стало відомо, як зміняться перевірки ТЦК на вулицях

вівторок, 14 травень 2024, 7:48

За 10 днів набуває чинності новий закон про мобілізацію, але вже зараз багато українців обговорюють у соцмережах те, які права та обов’язки будуть у кожної зі сторін цього процесу – військовозобов’язаних і працівників ТЦК. Як передбачається, оповіщення...

"Приклеїли до квитанції за комуналку": Беззногий ветеран заявив, що хоче подивитись працівникам ТЦК у вічі

вівторок, 14 травень 2024, 7:44

Ветеран Олег Симороз, який втратив обидві ноги на фронті, обурився діями працівників ТЦК. Йому принесли повістку, хоча військовий отримував штамп про виключення з військового обліку саме у цьому Центрі комплектування. Як повідомляє Симороз на своїй сто...