"Для мене росіян більше не існує": Український співак зробив потужну заяву (відео)

Олександр Сидоренко розповів, що після початку війни до нього надходили пропозиції виступити в Росії.

Музикант Фоззі. Фото: скріншот з відео.

Соліст української групи "Танок на Майдані Конго" Олександр Сидоренко (Фоззі) різко висловився про російську музику і росіян в цілому. Про це він заявив в інтерв'ю, пояснивши своє ставлення до Росії після початку агресії проти України, передають Патріоти України.

"Я після 2013 року закрив для себе весь контент звідти. Я взагалі не орієнтуюся ні в їхній музиці, ні в їх футболі, ні в їхньому політичному житті. Для мене їх всіх не існує. Вони всі полетіли на Марс", - сказав він.

Також він зазначив, що після початку війни до нього надходили пропозиції виступити в Росії. "Ні. Я думаю, що ми вже ніколи не будемо виступати. Не так ми їм і потрібні. І вони для нас вже не існують. Кров все змінила", - додав Сидоренко.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...