"Для мене спорт - це спорт": Капітан збірної України зробив скандальну заяву про війну з Росією

На думку Олега Плотницького, питання війни та миру мають вирішувати політики.

Волейболіст збірної України Олег Плотницький, який виступає в чемпіонаті Італії за найсильніший клуб країни «Перуджу», відверто розповів, що в майбутньому, цілком можливо, може поїхати грати в Росію, незважаючи на те, що це агресор по відношенню до нашої країни, передають Патріоти України.

«Для мене спорт - це спорт. До війни ми їздили на ігри в Росію чи Білорусь майже щотижня. Ви ж знаєте, що від Харкова до Бєлгорода рукою подати. І в Москві ми часто бували. Навіть так виходило, що двічі або тричі там святкував свої дні народження. Тому, коли почалася війна, багато гравців, що виступають у Росії, почали питати нас: «Що там у Києві? Чи безпечно?». Говорив, що так. Пізніше, вже в 2017-му, грали в Москві матчі Східноєвропейської ліги. Ходили по місту в вітрівках «Україна» і не помітили ніяких кривих поглядів. Навіть коли зайшли в кафе перекусити, люди підходили і питали, як там у нас. Не хочу змішувати спорт з політикою. Нехай вони швидше розберуться. Мені дуже шкода людей, які страждають через дурні плани політиків.
При цьому зазначу, що серед моїх знайомих чимало тих, хто воював чи продовжує воювати - чоловік п'ять. Причому це волейболісти, з якими свого часу починав грати. Вони на три-чотири роки старші за мене, оскільки тато залучав мене до тренувань з більш дорослими хлопцями. Можу сказати, що з ними я виховувався як людина, і зараз, коли приїжджаю в Хмельницький, зустрічаємося. Також воюють чоловіки, які грали ще з татом. Цих людей я дуже поважаю. Але це прості люди, від яких не залежить, вести війну або припиняти", - зазначив 22-річний спортсмен в інтерв'ю.
Джерело: Главком

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...