"Для мене це честь": Аліна Гросу неочікувано отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку

Українська співачка Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку і розсекретила, чим займатиметься. Так, виконавиця стала офіційною представницею української культури на постійній основі. Про це оголосила голова з дипломатичних відносин між Америкою та іншими країнами ООН під час концерту Гросу в Нью-Йорку, передають Патріоти України.

"Для мене це честь. Працюю і надалі заради того, щоб гідно представити Україну у світі. Радію, що отримала таку поважну місію саме після презентації мого нового україномовного альбому на концерті в Америці. Мені приємно, що відзначили мою роботу саме у такий спосіб", — ділиться артистка.

Напередодні Аліну Гросу запросили на декілька офіційних заходів, де вона виконуватиме українські пісні та представлятиме культуру України. Артистка вже завітала на звану вечерю до мера Нью-Йорка, на якій були присутні чимало поважних і високопоставлених гостей. "Ми говорили про українських дітей, про важливість допомогти їм та про нашу українську культуру і її підтримку", — ділиться співачка.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...