"Для мене це просто популярна пісня": Данилко спробував виправдатися за виконання патріотичного хіта "Батько наш Бандера"

Український шоумен Андрій Данилко (псевдонім Вєрка Сердючка) пояснив виконання пісні "Батько наш Бандера" на сцені "Дизель шоу" її популярністю. Про це Данилко заявив Telegram-каналу "Страна", передають Патріоти України.

"Це була імпровізація. Не треба вигадувати те, чого немає. Ця пісня у той момент, коли записувалось "Дизель шоу", була вірусною і популярною в інтернеті, в TikTok. Я сприймаю її як просто пісню, і не більше того", – сказав Данилко.

Артист не вкладав у її виконання політичний чи воєнний підтекст. "Я ще розумію, якби я вийшов у прямий ефір, чи на Майдані і якось декларував це. Людям немає чим зайнятися, вони люблять вигадувати і загостряють ситуацію. Оскільки зараз немає інформаційного приводу і люди люблять негатив", – додав Данилко.

Він уточнив, що займається тільки "підняттям настрою у цей важкий час", коли люди "спиваються, не знають, що далі робити". Данилко наголосив, що пісня у залі не викликала ніякого скандалу.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...