"Для нас це дуже правильна, крута історія. Чому?": У ЗСУ запускається система рейтингу підрозділів, - Фірсов

Головний сержант роти ударних БПЛА Єгор Фірсов в інтерв'ю Radio NV розповів про систему рейтингу підрозділів, яка запускається у Збройних силах України, передають Патріоти України.

«Запускається система рейтингу підрозділів. Дуже добре, що ми всі задавали питання, де цей мільйон дронів. Зараз запускається система, коли підрозділ, який знищив щось, отримає за це щось бали. І ці бали може обміняти на щось у вигляді дронів; або розвідувальне крило, або це дрони різних типів. І це насправді дуже крута мотивація», — заявив Фірсов в ефірі Radio NV.

Український військовий наголосив, що ця система є справедливою, оскільки більше дронів отримає «той, то працював».

«Для нас це дуже правильна, крута історія. Чому? Тому що до цього, умовно кажучи, ми могли бути одними з лідерів Збройних сил України в галузі БПЛА. І для нас якихось зисків і мотивації жодної не було. Якби ми, наприклад, сиділи, нічого не робили (я маю на увазі, десь там саботували роботу, казали, що в нас не виходить, ми не можемо) і те, що ми одні з лідерів — результат, в принципі, один і той самий. А такого не має бути. Не має бути якоїсь „уравніловки“ в армії, ми не Радянський Союз», — пояснив Фірсов.

Він зазначив, що мотивація розвивати свій підрозділ має бути не лише фінансова. «Ти працював і напрацював настільки, що можеш дозволити собі зараз в екіпаж, наприклад, розвідувальне крило, яке коштує п’ять мільйонів гривень», — навів приклад такої додаткової мотивації український військовий.

Чому нечисленні туристи в захваті від відвідин острову, який належить "найнебезпечнішій країні світу"

понеділок, 14 жовтень 2024, 9:32

Ємен – арабська країна на південному заході Аравійського півострова, яка перебуває у стані громадянського збройного конфлікту вже багато десятиліть. Тож із туристичною метою туди приїздять хіба що зовсім шалені відчайдухи, які у пеклі чортам роги готов...

Не ведіться на провокації: У Києві 83-річного професора "забрали в ТЦК", щоб возити БК на фронті

понеділок, 14 жовтень 2024, 9:08

Телефонні шахраї підлаштовуваються під нові реалії життя. Замість "Ваш родич у в'язниці", вони почали використовувати більш актуальне повідомлення — "Ваш родич у ТЦК". . У Києві 88-річна жінка стала жертвою шахраїв. Вона віддала їм цінні речі, аби заб...