"Для нас важлива бездоганна репутація кожного": Главі ДБР довелося вибачатися за хамство підлеглого

Ірина Венедиктова пообіцяла більш пильно слідкувати за поведінкою співробітників.

Державне бюро розслідувань провело перевірку інциденту в аеропорту «Київ» (Жуляни), де співробітник Бюро з Києва скористався службовим становищем, домагаючись посадки на літак до Мілана, передають Патріоти України.

В.о. глави Бюро Ірина Венедиктова запевнила, що зробить все для недопущення подібних випадків в майбутньому. «Ми формуємо новий правоохоронний орган, тому для нас важлива бездоганна репутація кожного працівника Бюро, а особливо слідчого. Запевняємо, що Бюро зробить все, щоб подібні факти не відбувалися в майбутньому», - цитує керівника прес-служба ДБР.
Нагадаємо, силовик хамив іншим пасажирам, які стояли в черзі, і врешті-решт скористався «телефонним правом». Саме це, на думку українки, що описала інцидент в мережі, і допомогло йому і його супутниці потрапити на рейс. Раніше Венедиктова вже анонсувала аудит в бюро, а в самому Бюро визнали, що в 2019 році не впоралися із завданнями і викликами.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...