Для підтримки бійців "Холодного Яру" Тіна Кароль, ONUKA, Горбунов, Кличко, Беленюк продадуть свої ексклюзивні речі (відео)

Юрій Горбунов візьме участь в онлайн-аукціоні / Скриншот з відео

Аби зібрати на допомогу 93-й бригаді "Холодний Яр", зірки українського шоу-бізнесу об'єднались навколо благодійного онлайн-аукціону. Хто у ньому візьме участь та які особисті речі продасть – читайте у матеріалі, зазначають Патріоти України.

Для 93-ї бригади збираються закупити станції супутникового зв’язку Starlink та індустріальні квадрокоптери DJI. Аби зібрати необхідну суму, допоможуть артисти. Всього вдалось зібрати 31 лот до 31-річчя Незалежності.

Аукціон стартував 15 серпня о 19:00 за київським часом. Ставки приймаються до 23 серпня на онлайн-платформі в режимі реального часу. Кожен, хто бажає долучитися та допомогти Україні, може робити ставки на улюблені лоти та боротися за них з українцями Канади, США та України.

Організатори події кажуть, що долучатись до онлайн-аукціону можна буде з усього світу. ТОП-10 лотів будуть розіграні на офіційному закритті аукціону, який модеруватиме Володимир Остапчук, 23 серпня в Торонто.

Які лоти візьмуть участь в аукціоні:

  • вишиванка Юрія Горбунова;
  • боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка;
  • сукня Насті Каменських;
  • ексклюзивні босоніжки Тіни Кароль;
  • борцівське трико Олімпійського чемпіона Жана Беленюка;
  • сукня, яку Марина Круть вдягала на фінал Нацвідбору Євробачення;
  • унікальний вініл і худі від ONUKA;
  • статуетка Музичної Премії YUNA,
  • улюблене каченя найвідомішого сапера України Патрона, та інші.

Зірки на своїх сторінках в інстаграмі вже записали відеозапрошення до участі в аукціоні.



У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...