Для тих, хто вчасно оновив дані, з'явилася спеціальна позначка у "Резерв+": У Міноборони дали пояснення

Для тих, хто вчасно оновив військово-облікові дані у застосунку "Резерв+", з'явилася спеціальна позначка про це. Про нововведення у коментарі LIGA.net повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України.

Для отримання спеціальної позначки потрібно мати застосунок останньої версії та оновити документ. Резерв+ можна оновити у Play Market на Android та App Store на IOS.

У застосунку документ оновлюється так: треба натиснути на три крапки поряд з іменем військовозобов'язаного та клікнути на "Оновити документ" (третій пункт у меню).

Де видно таку позначку?

Після цього на головній сторінці застосунку під написом "військово-обліковий документ" з'явиться галочка та напис "Дані уточнено вчасно".

Такий же напис з'явиться і в повній інформації про документ. Щоб побачити, треба натиснути на три крапки → повна інформація → проскролити донизу. Також повні дані буде видно, якщо відсканувати QR-код: він відкривається, якщо один раз тапнути по документу.

Навіщо це нововведення?

"Ця позначка виконує декілька функцій. І громадянин може бути спокійнішим, що він точно вчасно оновив дані, і ТЦК та поліція можуть відразу бачити цю позначку", – пояснила заступниця міністра оборони.

Наприклад, пояснила вона, може бути ситуація, коли громадянин оновив дані у центрі надання адміністративних послуг, а вже після 16 липня завантажив Резерв+ та міг знову оновити або уточнити дані. У таких кейсах важливо розуміти, що така людина вже виконала вимогу законодавства, підсумувала Черногоренко.

Окупований Крим ризикує стати напівпустелею: Ось якого лиха наробив підрив Каховської ГЕС

середа, 24 липень 2024, 14:20

Підрив Каховської ГЕС наробив великого лиха не лише на підконтрольній Україні території. Окупанти так хотіли затопити нашу державу, що абсолютно не думали про інших людей, які теж напряму залежали від цього водосховища. Тому тепер Крим ризикує стати на...

Каділак у всій можливій величі бренду: General Motors презентували розкішний електричний кабріолет Cadillac Sollei, конкурента Rolls-Royce та Bentley нового покоління (відео)

середа, 24 липень 2024, 12:15

Cadillac Sollei — представницький електричний кабріолет довжиною понад 5 метрів. У його салоні встановлені широкий дисплей та невеликий холодильник. . Флагманський Cadillac Celestiq отримав побратима в кузові кабріолет. Розкішний електрокар презентува...