Для тих, хто вважає, що їм "не щастить": Акула вбила жінку наступного дня після її весілля

На Багамах акула вбила жінку під час медового місяця з коханим. Пара одружилася за день до трагедії. Про це пише The Telegraph, передають Патріоти України.

44-річна американка займалася серфінгом зі своїм чоловіком на острові Нью-Провіденс, коли стався напад. Оператор гідроцикла, що перебував на пляжі, бачив, як акула довжиною близько 4 метрів потягла дошку під воду.

"Коли я побачив, що на дошці стоїть лише чоловік, я сказав про себе, що вона, мабуть, упала. Тоді було чутно його слабкі крики про допомогу", - розповів він місцевій газеті Nassau Guardian. "Це було безумство, бо я бачив, як вони відпливали від берега. Вони сміялися і розмовляли. Вони лише вчора побралися".

Рятувальник вирушив на човні, щоб забрати жертву та її чоловіка. За словами очевидців, на дошці для серфінгу була кров, а акула плавала довкола неї. "Постраждалій провели серцево-легеневу реанімацію, проте вона отримала серйозні травми правої сторони тіла, зокрема стегна, а також верхньої кінцівки", - сказала сержантка Дезіре Фергюсон з Королівської поліції Багамських островів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...