"Для використання протягом найближчих двох років": Блогеру з Росії, який публікує фото могил вагнерівців, запропонували місце на цвинтарі "зі знижкою"

Російський блогер Віталій Вотановський стежить за могилами "вагнерівців" та публікує їх фото. Тому йому запропонували придбати місце на цвинтарі "зі знижкою". Блогер заявив, що не збирається вмирати, але його все ж таки почали вмовляти. Про це повідомляють російські ЗМІ, інформують Патріоти України.

Російському блогеру пропонували місце на цвинтарі "зі знижкою"

Блогер Віталій Вотановський стежить за розширенням краснодарського цвинтаря та свіжими могилами найманців ПВК "Вагнера". Після публікації кадрів та аналітики із загиблих росіянину зателефонували від імені співробітників ритуальної служби. Йому запропонували "зі знижкою" купити ділянку на цвинтарі для використання протягом найближчих двох років. До того ж у подарунок йому пообіцяли обробити фото на пам'ятник. Однак блогер відповів, що не збирається вмирати, але з ритуальної служби його почали вмовляти.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...