Дмитро Гордон розповів, що за рік повномасштабної війни придбав для військових

Український журналіст та ведучий Дмитро Гордон розповів, що за рік повномасштабної війни придбав для Збройних сил України, передають Патріоти України.

Зокрема, знаменитість відсоток з продаж речей зі свого магазину, а також донати, які йому надсилали під час стримів на YouTube, витратив на сучасні дрони, які передав конкретним бригадам.

"Завдяки покупкам у моєму магазині та донатам на моїх стримах на YouTube, ми купили та передали для наших воїнів у конкретні бригади п'ять найсучасніших дронів. Продовжуємо так само! Тож переможемо!" – розповів Гордон.

Для перегляду гортайте праворуч

Військові, своєю чергою, подякували журналісту за допомогу. Вони вручили йому відповідні подяки.

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...