З Днем Прапора, Україно! Сергій Притула розбурхав мережу сімейним патріотичним фото

Відомий шоумен Сергій Притула зворушливо привітав українців з Днем Державного Прапора України, який відзначається 23 серпня, зазначають Патріоти України.

Сімейне патріотичне фото ведучий "Нового каналу" опублікував на своїй Facebook-сторінці.

На знімку дружина і діти Притули одягнені у футболки національної збірної України з футболу. У кожного в руках - синьо-жовті стяги.

А сам Сергій, вбраний в хокейну футболку української дружини, в руках тримає шарфик з написом "Сімферополь".

"З Днем Державного Прапора, друзі! Він обов‘язково замайоріє над Кримом, Донецьком та Луганськом! Шануймо рідні кольори" - написав Притула.

Відзначимо, що на фото відсутня наймолодша дочка шоумена - Стефанія. За словами Сергія, дівчинка "не в кадрі, тому що фотографувала".

У мережі дуже тепло відреагували на фото, а також діляться своїми знімками українського прапора.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...