Дніпрян шокує новий "цар-балкон", який нагадує труну й може поховати не лише дивакуватих хазяїв (фотофакти)

У Дніпрі на правому березі з'явився "цар-балкон", який візуально нагадує труну. Важливо, що він може бути небезпечним для місцевих жителів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне.

Так, балкон знаходиться в Шевченківському районі міста на вулиці Рибінській. Зокрема, конструкція дуже виділяється на тлі інших балконів і стін будівлі.

Як розповіла очевидець Анастасія Климович, цей балкон нагадує їй труну, бо він чорний і великий.

"Сьомий поверх складно не помітити, коли йдеш від торговельного центру. Великий, як труна, стоїть. Дуже вирізняється і це негарно. Я не думаю, що він дуже багато додав їм місця чи вони якось зекономили кошти на цар-балконі", – каже дніпрянка.

Балкон, який нагадує трупу помітили в Дніпрі (suspilne.media)

Окрім того, ця прибудова є небезпека для місцевих жителів, оскільки побудована без дозволу.

За словами архітектора Михайла Аліпова, перед створенням подібної конструкції людям обов'язково потрібно отримувати дозвіл на відповідні будівельні роботи. Такий документ видається після проведення експертизи будівлі і самої конструкції. Прибудований без дозволу балкон одного разу може впасти вниз, позбавивши господарів квартири цілої стіни і при цьому, можливо, заподіявши шкоду пішоходам.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...