"ДНР", "ЛНР" - я за вас": Тіктокерка з Києва "порозмірковувала" про війну і обурила мережу (відео)

Тіктокерка з Києва записала "розмірковування" про війну на сході і викликала обурення серед українців. Дівчина запропонувала Україні відмовитися від захоплених земель Донбасу, і всім писати заповіти, бо у лютому очікується напад Росії. Відео зі своїми судженнями вона виклала у своєму ТікТоку, назвавши їх "міркуваннями звичайного жителя України", повідомляє "Катарсис", передають Патріоти України.

"Давайте розмірковувати логічно. За що йде війна? Чому? Я говорю про це з eсмішкою не тому, що мені плювати на війну. Але, я настільки вражена тим, що ми живемо в 21 столітті - і комусь просто потрібні землі і сухопутний вихід до моря. Це дуже важливо для величезної країни? Якщо ми не можемо протистояти і зберегти свої землі, чому ми не можемо їх просто віддати? "ДНР, ЛНР" - ви круті! Я за вас руками й ногами. Але навіщо Україні ці землі, де їх не приймають, не хотять? Навіщо? Якщо на нас у лютому нападуть, і ми всі помремо, то треба писати заповіт", - сказала тіктокерка.

Висловлення дівчини викликали обурення серед українців:

  • Аналітика, яку ми заслуговуємо.
  • Якщо на тебе напав ґвалтівник, то чому ти раптом після нього йдеш до поліції і в процесі пручаєшся? Просто віддайся, ти ж слабший!
  • Чекаємо на вибачення.

Пізніше дівчина виклала ще одне відео-розмірковування, де сказала, що в якому б місті не була, залишатиметься українкою.


В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...