До -8 вночі і до -3 вдень: Синоптик назвала дату сильного похолодання в Україні

Погода в Україні найближчим часом буде зі снігом і дощем, а під кінець тижня почнуться морози. Інтенсивні опади малоймовірні, прогнозує у своєму Telegram синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Велика ймовірність опадів-на півночі, в центральних областях і в південній частині України. На Заході і сході атмосфера обмежиться просто хмарністю і туманами", - зазначила синоптик.

У східних областях України очікуються пориви східного і південно-східного вітру до 12-15 метрів в секунду - це буде знижувати за відчуттями температуру повітря.

"Там, де випадатиме мокрий сніг - налипання мокрого снігу та ожеледиця... Температура повітря коливатиметься близько 2 морозу - 2 тепла у західних та північних областях. Найхолодніше", - прогнозує Діденко. За словами синоптика, в центрі і на сході очікується +1...+ 5°С.у південній частині +3...+ 7 ° з, в Криму до + 10...+ 12°С.

Погода в Києві

У Києві 28-го листопада випадатиме невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Також Діденко прогнозує подальше похолодання в Україні до -8°С. Воно очікується в другій половині прийдешнього тижня.

"Похолодання до невеликих морозів (нічних -3...-8° з, денних -1...-4° C) ймовірно з другої половини прийдешнього тижня", - повідомила синоптик.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...