До абсолютного рекорду залишилось 18 років: 103-річний американець і його 100-річна дружина відсвяткували 82-річчя з дня весілля (фото)

На вечірку, яку організували дочка і внучка пари в одній з місцевих баптистських церков, зібралися 115 друзів і родичів.

Подружжя Вільямсів святкує 82-гу річницю. Фото: WSOC-TV.

В американському штаті Північна Кароліна 103-річний Д. У. Вільямс і його 100-річна дружина Віллі Вільямс відсвяткували 82-річчя від дня свого весілля. Про це повідомляє телеканал WSOC-TV, передають Патріоти України.

На вечірку, яку організували дочка і внучка пари в одній з місцевих баптистських церков, зібралися 115 друзів і родичів. «Бачити їх у такому віці і все ще у відмінному здоров'ї - це таке благословення», - сказала внучка Вільямс Б. Джей Вільям-Грін.

Уіллі познайомилася з майбутнім чоловіком в 1935 році. Одружилися вони два роки по тому і з тих пір живуть щасливо. На питання, як вони змогли так надовго зберегти свою любов, Уіллі відповіла: «У мене немає секрету для цього. Просто добре ставтеся один до одного». Чоловік і дружина також розповіли, що ніколи не сперечаються і не сваряться. А коли виникають будь-які непорозуміння - спільно обговорюють проблеми.
Внучка довгожителів додала, що її дідусь і бабуся - кращі друзі. Вони постійно разом. Люблять удвох дивитися телевізор - особливо вестерни. А також заповнюють кросворди.
У 2014 році Д. У і Уіллі Вільямс виграли конкурс штату на саму довгоживучу в шлюбі подружню пару. А тепер вони вже претендують на національний рекорд.


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....