До чого талановитий народ на кордоні: На Закарпатті контрабандисти використовували катапульту для перекидання сигарет в ЄС

При спробі незаконного переміщення тютюнових виробів в кількості 28 560 пачок затримали місцевого жителя, транспортний засіб УАЗ (таблетка) і технічне спорядження, призначене для перекидання тютюнових виробів через кордон (катапульта).

На Закарпатті прикордонники припинили чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон з використанням катапульти. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Йдеться про канал незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон України до країн Європейського Союзу. "Цей канал намагався налагодити місцевий житель Ужгорода і колишній старший офіцер штабу Чопського прикордонного загону. До своєї протиправної діяльності за грошову винагороду планувалося залучити військовослужбовців і керівництво одного з відділів прикордонної служби", - уточнили в Держприкордонслужбі.

При спробі незаконного переміщення тютюнових виробів в кількості 28 560 пачок затримали місцевого жителя, транспортний засіб УАЗ (таблетка) і технічне спорядження, призначене для перекидання тютюнових виробів через кордон (катапульта).

Колишньому старшому офіцеру штабу Чопського прикордонного загону, який пропонував і надав керівникові прикордонного підрозділу хабар в розмірі $ 4000 за сприяння в незаконному переміщенні тютюнових виробів через кордон, оголосили підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України.
Направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу - утримання під вартою до суду.
Під час обшуків виявлено та вилучено автомобіль УАЗ з модифікаціями і пристроями, призначеними для управління БПЛА, радіокерований БПЛА, рації, прилади нічного бачення, пристрої, призначені для негласного отримання інформації (фотопаси).

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...