До Дня Києва: Павло Зібров з військовим оркестром представив оновлену версію "Хрещатика" (відео)

До Дня Києва естрадний співак Павло Зібров презентував оновлену версію своєї пісні "Хрещатик" у виконанні з військовим оркестром. Музичне відео опубліковане на You-Tube-каналі Зіброва, передають Патріоти України.

Український артист зробив кліп разом із військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту. В оновленому варіанті пісні змінені слова: "Я і друзів розумів і ворогів не зміг прощати".

"Дорогі кияни, ми разом з військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту щиро вітаємо вас з Днем міста. І представляємо нову версію легендарної пісні "Хрещатик", написану в далекому 1994 році разом з геніальним поетом Юрієм Рибчинським", - привітав Зібров мешканців столиці.

Пісня "Хрещатик" була написана у 1994 році, автор музики - Павло Зібров, а слова написав поет Юрій Рибчинський. Наразі існують різні версії композиції: класична, джаз, латино, діджей-версія й тепер у виконанні із військовим оркестром.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...