До Дня Києва: Павло Зібров з військовим оркестром представив оновлену версію "Хрещатика" (відео)

До Дня Києва естрадний співак Павло Зібров презентував оновлену версію своєї пісні "Хрещатик" у виконанні з військовим оркестром. Музичне відео опубліковане на You-Tube-каналі Зіброва, передають Патріоти України.

Український артист зробив кліп разом із військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту. В оновленому варіанті пісні змінені слова: "Я і друзів розумів і ворогів не зміг прощати".

"Дорогі кияни, ми разом з військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту щиро вітаємо вас з Днем міста. І представляємо нову версію легендарної пісні "Хрещатик", написану в далекому 1994 році разом з геніальним поетом Юрієм Рибчинським", - привітав Зібров мешканців столиці.

Пісня "Хрещатик" була написана у 1994 році, автор музики - Павло Зібров, а слова написав поет Юрій Рибчинський. Наразі існують різні версії композиції: класична, джаз, латино, діджей-версія й тепер у виконанні із військовим оркестром.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...