До Дня Незалежності українські фермери викосили на полі гігантський тризуб, встановивши національний рекорд

На Вінниччині фермери зробили на полі з гірчицею великий герб України. Символ займає понад 500 м завширшки та 1 км в довжину, зазначають Патріоти України.

За допомогою комбайна герб обмолотили на полі в селі Серединка Вінницької області. Фермери присвятили свою роботу 30-й річниці незалежності України. Крім того, аграрії створили на полі цифру 30, пише ТСН.

Роботу фермерів зафіксували представники Національного реєстру рекордів. Розмір тризуба виміряли за допомогою дрона і вручну.

"Це український національний рекорд. З гербом багато рекордів - з квітів робили й навіть з пластикових кришечок, їх багато щорічно, і вони актуальні", - розповів експерт Національного реєстру рекордів Олег Волочков.

Косити гірчицю найближчим часом не будуть, бо вона ще зелена і пожовтіє не раніше вересня.

"Приблизно на перше вересня гірчиця буде золотистою, і герб зацвіте жовтим кольором", - говорить фермерка Людмила Олексюк.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...