До добра не доведуть? Чому жінкам не можна вирощувати вдома кактуси

Кактус є однією із найулюбленіших домашніх рослин у багатьох господинь, проте деякі езотерики вважають, що тримати цю рослину в будинку - погана прикмета, зазначають Патріоти України.

Вважається, що за допомогою кактуса можна відігнати від свого будинку негатив та захистити житло від будь-якого недоброзичливця. Крім того, довгий час вважалося, що ця рослина захищає здоров'я від негативного впливу різних гаджетів. Згодом вчені цього не довели, а езотерики взагалі заявили, що кактус може серйозно нашкодити. Вони впевнені, що якщо незаміжня дівчина чи жінка тримає кактус у своєму будинку, вона ніколи не знайде хорошого нареченого. Якщо говорити про заміжніх жінок, то в їхньому випадку вирощування кактусів у будинку може завершитися зрадою або навіть розлученням.

Також вважається, що кактус не пускає в будинок особисте щастя та гроші, крім того, рослина може висмоктувати позитивну енергію з людини. «Єдину реальну небезпеку, не засновану на прикметах, становлять лише деякі види кактусу. Є різновиди рослини, які можуть стати причиною галюцинацій у людини», - пояснили фахівці, проте додали, що в домашніх умовах такі кактуси точно рости не будуть.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...