До ініціатора викрадення та катування Феміда поставилась набагато м'якше: Суд заарештував на два місяці без права внесення застави охоронця нардепа Тищенка

Як повідомили в Офісі генпрокурора, суд відправив під варту на два місяці без права внесення застави учасника нападу на колишнього військового в Дніпрі, передають Патріоти України.

За клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора суд відправив під варту на 2 місяці без права внесення застави учасника нападу на колишнього військового у Дніпрі.

Як зазначається, чоловіка підозрюють у катуванні та незаконному утримуванні потерпілого.

Раніше за цим фактом Генпрокурор повідомив про підозру народному депутату України.

Нагадаємо, 20 червня у місті Дніпро група невідомих напала на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова (Син), коли той гуляв із дитиною. На кадрах видно, що до цього причетна нібито охорона народного депутата Миколи Тищенка, з якими Павлов посперечався.

У скандальному відео з Дніпра, на якому охорона нардепа Миколи Тищенка напала на колишнього військового та незаконно його утримувала, також фігурувала помічниця парламентарія Евеліна Андрієвська.

Вранці 25 червня ДБР поінформувало, що нардеп Тищенко був повідомлений про підозру за фактом подій у Дніпрі 20 червня, зокрема за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

Увечері 25 червня суд обрав народному обранцю запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У Києві біля зупинки громадського транспорту спалахнула маршрутка (відео)

субота, 29 червень 2024, 18:40

У Києві в Голосіївському районі на ходу спалахнула маршрутка. За попередніми даними, пасажири, водій та перехожі не постраждали. Фото та відео діляться у місцевих Telegram-каналах. На місці працюють пожежники та правоохоронці, причини займання встановл...

Блокпости ТЦК, штрафи і затримання? Що буде з мобілізацією в Україні після 16 липня

субота, 29 червень 2024, 17:40

Для оновлення даних у військовозобов’язаних залишилося трохи більше двох тижнів - цей термін спливає 16 липня, передають Патріоти України. Якими будуть дії держави щодо тих, хто був зобов’язаний, але не оновив свої дані – про це в коментарі для ТСН.ua ...