До ювілею Незалежності України енергоблок Хмельницької АЕС "одягнув"' вишиванку (фотофакти)

Україна 24 серпня відзначає 30 річницю Незалежності. У різних містах відбуваються урочисті події, присвячені ювілею. Вишиванку одягли на приміщення енергоблоку Хмельницької АЕС. Урочисто прикрасили перший енергоблок. Про це написали у фейсбуці Хмельницької АЕС, зазначають Патріоти України.

Енергоблок у Хмельницьку одягли у вишиванку

У День Незалежності України перший енергоблок Хмельницької АЕС одягнув вишиванку!
– мовиться у повідомленні.

У фейсбуці атомної електростанції розповіли, що орнамент можна розгледіти навіть з міста Хмельницького.


Енергоблок Хмельницької АЕС одягнув вишиванку / Фото фейсбук Хмельницької АЕС

На фото помітно, що його прикрасили національним червоним орнаментом на білому тлі. У АЕС розповіли, що у межах оновлення фасадів енергоблоків орнамент нанесуть уздовж усієї купольної частини.

До речі, з нагоди Дня Незалежності України у спорткомплексі Хмельницької АЕС провели спортивні турніри. У них взяли участь працівники Хмельницької АЕС та жителі міста.

Україна відзначає 30 річницю Незалежності: коротко про останні події

  • 24 серпня у 30 річницю Незалежності в Києві відбувся масштабний військовий парад. У ньому взяли участь понад 5 тисяч військових ЗСУ, а також 100 одиниць авіації та 400 одиниць озброєння.
  • На військовому параді Зеленський вручив нагороди військовим, культурним діячам, освітянам та артистам – 31 нагороду, з них 4 посмертно. Серед посмертних – 3 Героя України.
  • Згодом провели Марш захисників. Загалом у Києві в День Незалежності заплановано орієнтовно 70 заходів.
  • Також урочистості відбуваються у різних містах. Зокрема у Полтаві вже вдесяте влаштували акцію "Живий тризуб". Місцеві вишикувалися у форму Державного Герба.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...