До Києва прилетів борт з захисниками України, важкопораненими на Донбасі (відео)

У Київський військовий госпіталь у четвер, 9 вересня, привезли поранених на Донбасі українських захисників. Більшість із них були доставлені в украй важкому стані з відірваними руками і ногами, зазначають Патріоти України.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook волонтер Наталя Юсупова, всім доставленим в госпіталь військовослужбовцям від 21 року до 25 років. Всього, за її словами, тільки цього тижня в госпіталь було оформлено 15 військових.

Серед них є бійці з ампутаціями і тяжкопоранені від куль і осколків, контужені після артилерійського обстрілу і підривів на мінах.

Наталя Юсупова зазначила, що потреби госпіталю в медикаментах і продуктах волонтери закривають. Також вона розповіла, що цього місяця вона оплатила лікування хворого онкологією українського бійця, закупила для фронту ліки і придбала квадрокоптер.

У той же час, вона зазначила, що військовослужбовці продовжують потребувати допомоги українців. Вона має в своєму розпорядженні списко необхідних речей. Серед іншого – квадрокоптер для розвідки.

Для тих, хто хоче допомогти, Юсупова написала номери банківських карт – 4441111447002464 та 5375414120659130 Монобанк.

Вона заздалегідь подякувала за допомогу і зазначила, що навіть 10 або 100 гривень стануть суттєвою підтримкою для військових.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...