До лікарні не встигла: У Британії дівчина не знала про свою вагітність і народила на парковці

У Великобританії 23-річна дівчина на ім' я Саллі Сміт не помітила власну вагітність і несподівано народила дитину. Дівчина працювала в нічному клубі. За її словами, вона не підозрювала, що чекає дитину: у неї тривали місячні, і вона зовсім не додала у вазі, передають Патріоти України.

"Я поняття не мала, що вагітна! Мені навіть здається, що я навпаки тоді схудла", - стверджує вона. На сьомому-восьмому місяці вагітності Сміт почали мучити болі в спині, але вона думала, що просто втомилась.

За тиждень до пологів їй стало важко ходити, але навіть це не турбувало її. Напередодні пологів Сміт повернулася додому після важкої зміни і лягла спати. Близько 10 години ранку дівчина прокинулася від сильного болю в животі і за порадою сестри вирішила прийняти ванну. Там у неї відійшли води.

Сестри відразу ж викликали "швидку", однак потрапити до лікарні породілля не встигла. Хлопчик вагою 3,11 кг з'явився на світ на парковці біля лікарні, передає ТСН з посиланням на Metro.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...