До останнього боронив Ірпінь: Мер міста розповів, як на його очах загинув Ігор Сухих

В останню путь провели захисника Ірпеня Ігоря Сухих. Він був майстром спорту України міжнародного класу з військо-спортивних багатоборств і рукопашного бою, передають Патріоти України.

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що у місті Сквира в останню путь провели людину, яка до останнього свого подиху мужньо боронила рідний Ірпінь.

Поховали Ігоря Сухих, який боронив Ірпінь

Ігор Сухих. Він загинув на моїх очах. Це велика трагедія для всієї нашої громади, адже в Ігоря тут було багато друзів і товаришів, – зазначив Маркушин. Він додав, що батьки втратили сина, дружина – коханого чоловіка, а двоє діток – батька.

Що відомо про загиблого Героя

Сухих був майстром спорту України міжнародного класу з військо-спортивних багатоборств та рукопашного бою, чемпіоном та призером чемпіонатів України, Європи та світу, гравцем футбольної команди "АТО-Ірпінь". Він – випускник факультету податкової міліції Державного податкового університету, офіцер податкової міліції, ветеран АТО.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...