До останнього намагався врятувати маму: Хлопець, який вижив у ДТП на Рівненщині, отримав 60% опіків тіла

Наймолодший пасажир автобуса, який потрапив у велике ДТП на трасі "Київ-Чоп" під Рівним, 17-річний Вадим Скрипець перебуває у тяжкому стані у лікарні з 60% опіків тіла. Молодий хлопець намагався врятувати матір, що знепритомніла, всупереч жахливому болю та небезпеку для власного життя, передають Патріоти України.

Про це розповіла член Комітету парламенту з прав людини ІринаСуслова у себе на Facebook. Разом із волонтерами вона збирала гроші на лікування Вадиму, оскільки тепер він круглий сирота, а для єдиної рідної тітки така сума фактично непідйомна.

"Хлопець їхав в евакуаційному автобусі з матір'ю у напрямку Польщі. Втративши батька, він став главою сім'ї і не міг ризикувати життям своєї матері! Він не знав, що, рятуючи її від війни, вона загине під час евакуації! До останнього, скільки було сили, Вадим боровся за її життя, намагаючись витягнути з автобуса, що горить. Жінка не вижила, а хлопець отримав 60% опіків тіла", – розповіла вона.

Завдяки чуйності людей всього за добу на лікування мужнього юнака вдалося зібрати майже 2 млн грн. Всі гроші були передані тітці Вадима, на нього чекає довге і витратне лікування, а також тривала реабілітація. Але він обов'язково відновиться і попереду має велике майбутнє у вільній Україні!

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно