До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Національна поліція України, Ігор Поладич понад 20 років свого життя присвятив службі в органах внутрішніх справ: «Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свої професійні обов’язки».

Поліцейському було 43 роки. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – син та донька. «Добрим, щирим, позитивним – саме таким Ігор залишиться в пам’яті колег. Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Назавжди в наших серцях! Назавжди в строю! Ніколи не пробачимо! Вічна пам’ять тобі, Герою!», – заявили у Нацполіції.

Емігрантка з України разом із чоловіком керувала показом пропаганди РФ у Німеччині

субота, 28 вересень 2024, 15:51

Німецькі митники за дорученням прокуратури Карлсруе ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені в Німеччині російські телеканали RT і "Россия 1". Про це повідомляє DW, передають Патріоти України. За даними видання, сервісом понад дв...

"Ти все одно нікому не потрібна, в тебе батьки-алкаші": У дитбудинку на Львівщині знущалися з вихованців

субота, 28 вересень 2024, 15:03

Директора та працівників навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області звинувачують у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві над дітьми. Омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що, отримавши таку інформацію, терміново відвідав закл...