До останнього відмовлявся від госпіталізації: Пішов у вічність співак та композитор Олександр Градський

У Москві помер відомий співак та композитор Олександр Градський, автор пісень, рок-опер. Артисту було 72 роки. Про це повідомляє Mash. Шанувальники артиста в соцмережах публікують співчуття.

26 листопада Градського у тяжкому стані госпіталізували з підозрою на інсульт. Вдома він знепритомнів, і стривожені близькі викликали лікарів.

Востаннє Градський з'являвся на публіці як член журі на шоу «Голос». Вже тоді було помітно, що музикантові недобре, але організатори пояснювали, що це наслідки перенесеного у вересні COVID-19.

Свого часу в інтерв'ю «ФАКТАМ» Градський розповідав, що в життя після смерті не вірить.

Артист розповідав, що дуже не хотів бі, щоб після його смерті почалися суперечки за спадок. Тому Градський хотів ще за життя усунути всі приводи для конфліктів: «Намагався б переписати все своє майно на спадкоємців у рівних частках, щоб вони потім не сварилися».

Олександр Градський став автором багатьох пісень, рок-опер, балетів. Записав пісні до відомих фільмів «Свій серед чужих, чужий серед своїх», «Романс про закоханих», «В'язень замку Іф», «Мистецтво жити в Одесі», для мультфільму «Принцеса та людожер». До свого 60-річного ювілею композитор завершив оперу «Майстер та Маргарита».

У свої 69 років Градський знову став батьком. Цивільна дружина Марина Коташенко народила співаку сина. Іван став четвертою дитиною артиста.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...