До побажань молоді прислухалися: Київський виш скасував лекцію Арестовича... на прохання студентів

Перед Олексієм Арестовичем гучно закрилися двері Київського національного економічного університету. Заплановану там лекцію скасували через одіозність спікера. Хоча, можливо, через 2 – 3 тижні захід таки відбудеться (спойлер: ні). Лекції від Арестовича таки не буде, зазначають Патріоти України.

Деталі

Арестович, концентрація якого у медійному просторі суттєво зменшилася, мав читати лекцію студентам. Водночас вони не захотіли переймати його неоціненний досвід: як з позаштатного радника глави Офісу Президента договоритися до статусу "одіозного колишнього позаштатного радника".

Думку студентів почули, лекцію оперативно скасували. Причина – одіозність спікера. "Правління Студентської академічної Ради різко засуджує запрошення одіозних спікерів, які несуть загрозу консолідації українського суспільства", – йдеться у повідомленні.

Помилки обіцяють проаналізувати. Вочевидь, більше таких пропозицій Арестовичу від навчального закладу не надійде. А студенти не зможуть дізнатися декілька нових "істин" та отримати спеціальний прогноз від о"провидця".

Деталі звільнення Арестовича

Арестович звільнився з Офісу Президента 17 січня 2023 року. Це сталося після скандальної заяви, яку він зробив, коментуючи трагедію у Дніпрі. Коли Росія завдала терористичний удар по багатоповерхівці, Арестович заявив, що біду спричинив уламок повітряної цілі, яку збила наша ППО. Згодом цю інформацію спростували Повітряні сили ЗСУ, а також – британська розвідка.

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...

Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...