До пошуків залучили Нацгвардію і вертольоти: На Харківщині загадково зникла 6-річна дівчинка (фото, відео)

У Золочівському районі Харківської області організували спецоперацію з пошуку 6-річної Мілени Шевєльової, яка 26 квітня зникла в селі Соснівка, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі ГУ НП області, дівчинка вийшла з дому бабусі, до якої приїхала в гості, о 18:00 в неділю й досі її ніхто не бачив. У мережі опублікували знімки зниклої дитини (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки). Зазначається, що до пошукової операції залучили Національну гвардію і підняли в небо вертольоти.

Прикмети зниклої дитини:

  • на вигляд 6-7 років;
  • зріст 130 см, худорлявої статури;
  • коротке світле волосся;
  • зелено-карі очі, носить окуляри.

Мілена була вдягнена у куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки "Nike" з рожевими вставками, чорні спортивні штани.

"На розшук дитини по тривозі піднято особовий склад Золочівського відділення та найближчих територіальних підрозділів поліції. До пошукових заходів також приєдналися курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ та військовослужбовці Нацгвардії України. Пошукова операція проводиться із залученням водолазів та сил авіації", – повідомляють правоохоронці.

Всіх, хто знає або здогадується, де може перебувати дитина, має якусь інформацію про неї, просять повідомити за телефонами: (05764) 5-14-33, (063) 830-47-68, (05764) 5-16- 63, 102 або іншими доступними способами.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...